Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

15 APR 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Een avond lekker dansen op rollerskates tijdens de Rollerdisco. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op zaterdag 15 april opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rolschaatsen huur

Rolschaatsen huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50, vooraf de juiste maat reserveren wordt aangeraden. Stuur hiervoor een mail naar mylene@duycker.nl  met jouw maat. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.

Bang om te vallen? Nieuwe skills leren? De Rollerdisco start met een gratis workshop die gegeven wordt door een professionele rollerskater. De workshop start om 19:30 uur en duurt tot 20:00 uur. Deze workshop wordt door niemand minder dan Europees kampioen Rollerskaten Chris Frank gegeven!

DJ’s

De twee dj’s die deze avond komen voorzien van de lekkerste funky beats zijn:

De La Lita 

De Amsterdamse De La Lita is 23 jaar en een ambitieuze dame kunnen we wel stellen. Zij draaide al in grote clubs in Amsterdam: Club AIR, Bitterzoet, Melkweg en Club NyX. De genres die zij het liefste draait zijn 90’s en 00’s, voor jonger publiek trekt zij ook graag de hits van nu uit de kast. Deze avond gaat zij dan ook de lekkerste 90’s en 00’s hits draaien, maar ook R&B, hiphop en wat dancehall. Kortom dit wordt een heerlijke avond en iedereen kan niet anders als dansen tot de lichten weer aan gaat.

Dj Soulbrotha!

Andy Jonathans, geboren in 1969 en een van de eerste van de breakdance / eletric boogie generatie, heeft zich door de jaren heen op verschillende gebieden naar de top gewerkt. Hij is bekend geworden in de dansscene met dansgroepen als The Magnificent Three en The Future Four Committee. Later kreeg hij meer interesse in DJ’en en was hij op veel hiphop/r&b/oldschool evenementen  (o.a.) in Amsterdam te vinden als DJ The SoulBrotha. Nu komt hij zijn passie met jullie delen in podium Duycker.