Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

07 OKT 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Een avond lekker dansen op rollerskates tijdens de Rollerdisco. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op zaterdag 7 oktober opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rolschaatsen huur

Rolschaatsen huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50, vooraf de juiste maat reserveren wordt aangeraden. Stuur hiervoor een mail naar lotte@duycker.nl met jouw maat. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.

DJ’s

Brian
Brain van Es Quint Foundation komt, naast het geven van de rollerworkshop, ook de beste dansplaatjes draaien om op te rollen!

Groovemaster Johnson
De naam Groovemaster Johnson is altijd een synoniem geweest voor soulful, bumpy dancemuziek. Oorspronkelijk komt deze DJ uit de UK, maar sinds zijn jonge jaren woont hij al in Nederland. Hij had een eigen avond in de legendarische RoXy in Amsterdam, draaide met verschillende grootheden, speelde festivals en andere feesten plat. Hij focust zich momenteel meer op zijn persoonlijke leven, maar is zeker niet bang om soms nog een lekker setje te draaien. Wij zijn blij dat de Rollerdisco hier één van is!

A night of great roller skate dancing at the Rollerdisco.

A night of great roller skate dancing at the Rollerdisco. Put your roller skates on and swing to the funky old and new school beats of a professional DJ in a hall with a beautiful wooden floor that will remind you of the real roller rinks in the States! Check at the ticket office whether you can rent skates in your size: +31 (0)23 – 55 63 707