Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

15 DEC 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Een avond lekker dansen op rollerskates tijdens de Rollerdisco. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op vrijdag 15 december opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Rolschaatsen huur

Rolschaatsen huren voor de Rollerdisco is mogelijk en kost €7,50, vooraf de juiste maat reserveren wordt aangeraden. Stuur hiervoor een mail naar lotte@duycker.nl  met jouw maat. Rolschaatsen reserveren kan tot woensdag 13 december. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.

Dj Soulbrotha!

Andy Jonathans, geboren in 1969 en een van de eerste van de breakdance / eletric boogie generatie, heeft zich door de jaren heen op verschillende gebieden naar de top gewerkt. Hij is bekend geworden in de dansscene met dansgroepen als The Magnificent Three en The Future Four Committee. Later kreeg hij meer interesse in DJ’en en was hij op veel hiphop/r&b/oldschool evenementen  (o.a.) in Amsterdam te vinden als DJ The SoulBrotha. Nu komt hij zijn passie met jullie delen in Podium Duycker tijdens de Rollerdisco.

DJ BFunk
Brain, oftewel DJ BFunk van Es Quint Foundation komt, naast het geven van de rollerworkshop, ook de beste dansplaatjes draaien om op te rollen!

A night of great roller skate dancing at the Rollerdisco.

Put your roller skates on and swing to the funky old and new school beats of a professional DJ in a hall with a beautiful wooden floor that will remind you of the real roller rinks in the States! Check at the ticket office whether you can rent skates in your size: +31 (0)23 – 55 63 707