Rollerdisco (exclusief rolschaatsen)

Rollerdisco(exclusiefrolschaatsen)

08 OKT 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Een avond lekker dansen op rollerskates. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele plaatjesdraaier. Na het succes van de eerdere edities organiseren Duycker en De Meerse op zaterdag 8 oktober opnieuw een echte Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse, met een prachtige houten vloer die doet denken aan de echte roller rinks in Amerika!

Een avond lekker dansen op rollerskates. Rolschaatsen aan en swingen maar op funky oldschool en new school beats die een professionele plaatjesdraaier aan de lopende band voorbij laat komen. Rolschaatsen huren is mogelijk en kost €7,50, het is niet meer mogelijk om je maat te reserveren (dit was mogelijk tot 5 oktober). Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal rolschaatsen is om op de avond uit te kiezen, dus kom op tijd zodat je nog een juiste maat kan scoren.

DJ Bfunk en DJ Juan Casa voorzien deze disco van een coole blend van funk, discomusic en meer. Unieke catchy sounds in de bijzonder gezellige en ruime setting van de kleine zaal van De Meerse! DJ Bfunk verzorgt tevens de workshop aan het begin van de avond.

Bang om te vallen? Nieuwe skills leren? De rollerdisco start met een gratis workshop die gegeven wordt door een professionele rollerskater. De workshop start om 19:30 uur en duurt tot 20:00 uur.