Rootscafé: Liquid Blue
gratis
Rootscafé: Liquid Blue

Rootscafé:LiquidBlue

DO 08 SEP
gratis
Oi Hoofddorp Festival

Oi! in Hoofddorp Festival

VR 09 SEP

Def Americans ’15 Years of Service’

ZA 03 SEP
Blues/Jazz

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De tweede donderdag van de maand staat in het teken van Rootsmuziek. Folk, blues en/of country! Deze keer met Liquid Blue.

Liquid Blue is een driemansformatie. De muzikanten zijn al jaren actief in de muziek en in verschillende bands, met name in het blues-rockcircuit. Ze verzorgden eerder aansprekende en gewaardeerde voorprogramma’s bij o.a. The Band of Friends (Rory Gallagher) en Julian Sas Band.

Junin Boerma, leadzanger en gitaarbeest, droomt weg in zijn onuitputtelijke, meeslepende gitaarsolo’s. Drummer André Bindels en bassist Jannelies Blommaert vormen de strakke ritmesectie die voor de stevige, recht uit het hart komende verankering van de nummers zorgt. Liquid Blue kiest voor lekker in het gehoor liggende bluesrock classics van legenden van weleer en af en toe een prikkelend uitstapje richting helden van de toekomst. Reken op de vetste nummers van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, ZZTop,The Cure,Robert Cray, The Black Crowes, Kenny Wayne Shepard en vele andere….. Feestje!

Openingstijden café: 17:00 tot 01:00 uur
Aanvang act: 20:30 uur