Roze Nostalgisch Cultuurcafé

RozeNostalgischCultuurcafé

02 AUG 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

Amstelring Dagbesteding, Poppodium Duycker en Pier K organiseren elke eerste woensdagmiddag van de maand een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Het Nostalgisch Cultuurcafé gaat ook in het nieuwe seizoen verder! Het programma voor het najaar is nog niet bekend, maar in augustus beloven we vast een feestje. Daan Bartels geeft  Duyckercafé​ op 2 augustus een roze tintje met zijn voorstelling Het Amsterdam van Annie M.G. Schmidt. Dit onder de noemer van​ de Grey Pride, wat in dezelfde week in het kader van de Gay Pride plaats vindt. Jullie zijn vanaf 14:00 weer van harte welkom!

Daan Bartels is kenner van theater en het Nederlandstalig lied. In Amsterdam is hij gids van de Annie M.G. Schmidt-wandeling. Daan ondersteunt zijn verhaal met foto’s van Amsterdam en enkele gedichten van Annie M.G. Schmidt. Ook haar teksten m.b.t. homoseksualiteit komen deze middag aan bod.

Ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben willen we het Nostalgisch Cultuurcafé​ een prettige plek maken. Heb je vragen of ideeën over mogelijk extra begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met me op. Dat kan via Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255.