SBMG & D-Double

SBMG&D-Double

09 APR 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

SBMG bestaat uit Amsterdammers Chyvon Pala a.k.a. Chivv en Henk Mando a.k.a. Henkie T. Beiden zijn zij opgegroeid en nog steeds woonachtig in Amsterdam Zuidoost.

Vier jaar geleden brachten SBMG met Broederliefde de gezamenlijke track ‘Domme Jongens’ uit. Deze straat-hit betekende voor beide artiesten de doorbraak buiten hun eigen regio. Hierna ontplofte het duo met hits als ‘Labanta’, ‘Oeh Na Na’ en diverse succesvolle samenwerkingen, honderden optredens, grote festivals en bezoekjes aan De Wereld Draait Door, 3FM, 538 en miljoenen views en streams. Met hun track Mandela ft. o.a. D-Double haalden ze meer dan vier miljoen views op YouTube. Een aanrader voor iedereen die van rauwe hiphop houdt!

D-Double is een straatrapper met een geheel eigen stijl. Hij komt uit Vlissingen, zijn accent is hier en daar nog terug te horen in zijn raps. Hij en SBMG zijn geen onbekenden van elkaar, samen zitten zij bij hetzelfde label TopNotch. In 2012 brak D-Double door vanwege zijn deelname aan BNN’s 101Barz The Next MC. In de finale won hij van labelgenoot Ares. In 2014 verscheen zijn debuut-EP, genaamd ‘Jong, Wild & Roekeloos’. Van deze single dropte hij een clip met inmiddels meer dan anderhalf miljoen views op YouTube.

Dj D-Rush is zeker geen onbekende in de urban scene en ook niet in Hoofddorp. Hij staat er om bekend het publiek altijd helemaal los te krijgen met zijn unieke urban sets waarbij hij oldschool urban tracks combineert met de allernieuwste tracks! Door zijn unieke stijl van mixen belande D-Rush op jonge leeftijd al op de grootste urban feesten. Zet je schrap en duik met D-Rush in de urban wereld!

De minimumleeftijd van deze avond is 12 jaar. Alcohol wordt alleen geserveerd op vertoon van een 18+ bandje. Dit bandje kun je bij de garderobe halen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.