Scarlet Aura

ScarletAura

04 JUN 2022
Doorzomeren

DOORZOMEREN: Lorena + The Tide

VR 12 AUG
Metal/Punk

Helaas moeten we het concert van Scarlet Aura en Damned Few aflassen. Een heftige reden vinden we zelf. De drummer van Scarlet Aura mag Roemenië niet verlaten vanwege militaire dienstplicht. Wat een wereld! De band maakt haar excuses en baalt enorm. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Op deze avond nodigen wij twee bands uit in het genre heavy metal. Maak je op voor de Roemeense band Scarlet Aura en de Nederlandse band The Damned Few.

Scarlet Aura
Scarlet Aura promoot het nieuwe album The Book of Scarlet trilogy –Genesis of Time en speelt daarnaast nummers van Hot’n’Heavy and Stormbreaker. Aura’s krachtige vocalen, gedurfde gitaar aanvallen van Mihai en Rene en Sorin’s uitstekende drumwerk brengen de verhalen als pure fantasy!

The Damned Few is smerigheid in zijn meest pure vorm.
Hun nieuwe EP ‘Black Blooded Woman’ (2021) bevestigt dit eens te meer. De sound van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies, maar dan op anabolen… Hun muziek is gemaakt met hart, ziel, ballen en blote handen. Ambachtelijk vervaardigd in de muzikale keuken van Overijssel.