Schoolslag XL

SchoolslagXL

21 APR 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

De inschrijvingen voor Schoolslag XL zijn gesloten! Vrijdag 21 april barst de strijd los. Iedereen is welkom om de talenten aan te komen moedigen.

Artquake presenteert Schoolslag XL, de avond waarbij talenten van scholen uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan. Speel je in een band, schrijf je zelf liedjes, kun je goed dansen, DJ-en, maak je theater, ben je goed met film of heb je een ander creatief talent dan ben je welkom. De winnaar wint een mooie prijzenpot en natuurlijk eeuwige roem voor zijn / haar school. De strijd tussen de verschillende artistieke talenten barst weer los op 21 april 2017 in Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Presentatoren

De presentatoren van Schoolslag XL zijn Stepherd en Skinto. Als dit duo hun krachten bundeld ontstaat er een bepaalde chemie. Het zijn twee geboren entertainers en laten dit op verschillende manier zien. Zo zorgen ze voor knallende live shows, maar deden ze ook het programma ´Mooiboys on the road´ voor muziekzender XITE. Door o.a. dit duo kan het niet anders dan dat SchoolslagXL super wordt!

Prijzen

  • Pier k – Win 2 uur coaching bij Pier K, de vorm van de coaching wordt afgestemd op de winnaar.
  • ADE – Win 2 tickets voor Amsterdam Dance Event Next.
  • Cinemeerse – Een bioscoopticket naar keuze van Cinemeerse Hoofddorp!
  • GIG – Win een wildcard voor GIG Haarlemmermeer.
  • Keijser 18 Mediaproducties – een gratis jaar abonnement met keuze uit: Slagwerkkrant, Gitarist, Interface, Musicmaker, De Bassist.
  • Verbeek fotografie – Win een fotoshoot ter waarde van €64,95 van Verbeek fotografie!