Schrijf je nu in - Gluren bij de Buren
gratis
Schrijf je nu in – Gluren bij de Buren"

SchrijfjenuinGlurenbijdeBuren

ZO 10 FEB

Familieduycken

ZO 10 FEB

Rollerdisco

ZA 09 FEB

Tijdens Gluren bij de Buren is de bank de tribune en het vloerkleed het podium. Op zondag 10 februari 2019 vindt huiskamerfestival Gluren bij de Buren voor de eerste keer plaats in Haarlemmermeer. De huiskamers in de Haarlemmermeer worden die dag omgetoverd tot ware poppodia. Huiskamers en artiesten kunnen zich tot en met 30 november opgeven om mee te doen aan het festival.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Huiskamers gezocht
Gluren bij de Buren is op zoek naar inwoners van Haarlemmermeer die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van Haarlemmermeer op 10 februari kan worden gegluurd.

Artiesten gezocht
Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit gemeente die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/haarlemmermeer