Schoolslag XL

SchoolslagXL

16 NOV 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Duycker presenteert opnieuw Schoolslag XL, de avond waarbij talenten van scholen uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan. De winnaar wint een mooie prijzenpot en natuurlijk eeuwige roem voor zijn / haar school. Zoals je bent gewend zal de avond gepresenteerd worden door een bijzondere presentator.

Schrijf je snel in en zet 16 november alvast in je agenda!

Speel je in een band, schrijf je zelf liedjes, kun je goed dansen, DJ-en, maak je theater, ben je goed met film of heb je een ander creatief talent dan ben je welkom! De strijd tussen de verschillende artistieke talenten barst weer los op 16 november 2018 in Poppodium Duycker in Hoofddorp. Deze avond worden publiek en talenten tijdens de avond meegenomen door niemand minder dat ‘The Voice Of Holland’ artiest Cheyenne Toney!

Cheyenne Toney

Cheyenne Toney debuteerde in 2013 op 18-jarige leeftijfd in de tv hit-show ‘The Voice Of Holland’ en schopte het met verve tot de halve finale. Met haar schitterende vertolking van Stromae’s ‘Formidable’ wist ze vele harten te veroveren en haalde ze de nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

In de daaropvolgende tijd trad ze op met Marco Borsato (een duet in zijn Ziggo Dome concert series), met de legendarische Sister Sledge en mocht ze acte de presence geven bij Humberto Tan’s hit-concept ‘Let’s Dance’, wederom in een uitverkocht Ziggo Dome.

 

Inschrijven

Inschrijven is gratis en mogelijk door te mailen naar: schoolslag@duycker.nl Er mogen meerdere acts van dezelfde school meedoen. Deelnemers die als groep willen deelnemen en op verschillende scholen zitten mogen ook gewoon deelnemen. De school waar de meeste leden van een act op zitten is dan de school waar zij voor uit komen