Repetitie ” My Generation”

RepetitieMyGeneration”

21 MRT 2019

Funk That

ZA 22 FEB

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding werken weer samen aan het  senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen uit de Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums willen zitten, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project!

Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Sinds 7 maart hebben we de draad weer opgepakt. Elke donderdag zingen we tussen 15:00 en 16:30 uur.

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, u bent hierin zeker niet de enige.

Ondersteuning nodig? Neem contact op met Mara via: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255

Tickets
Kaartjes zijn te via de ‘tickets knop’ hierboven of bij de ‘info en tickets balie’ in de passage van Het Cultuurgebouw.
Losse les: €8,-