SENIORENKOOR"

SENIORENKOOR

20 SEP 2018

Knock Out Comedy Crew

WO 25 SEP

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding werken weer samen aan het  senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen uit de Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project! Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. De eerste keer doen we dat op 20 september, de laatste donderdag van december is de laatste keer. Doe je alle 15 keer mee of alleen een losse les? Beide is mogelijk!

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan.

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, u bent hierin zeker niet de enige.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255

Kaartjes zijn te koop aan de tickets en infobalie van Het Cultuurgebouw.