Skarnaval

Skarnaval

11 MRT 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Een avond bomvol met de lekkerste en meest feestelijke ska! We hebben drie vette acts geselecteerd en gaan deze avond een feestje bouwen in Hoofddorp!

 Downbeat detonators

The Downbeat Detonators spelen ska en rocksteady geïnspireerd door de Jamaicaanse muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Met een vracht aan trombone & sax melodieën, rauwe orgel partijen, meerstemmige ska vocalen en ondersteund door een strakke ritmesectie gaan ze elk optreden aan alsof het hun laatste is.

Eigen werk geïnspireerd door artiesten zoals Don Drummond, Prince Buster, The Slackers, Hepcat, Toots & the Maytals en vele vele anderen. Met een repertoire dat nu al de lengte van 3 studio albums beslaat zijn The Downbeat Detonators er meer dan klaar voor om elke kroeg, tent, zaal, podium en festival te bestijgen! It’s Detonation Time!

The Soundabout

Ze zorgen voor bezweten lichamen en gelukzalige glimlachen. The Soundabout wordt ook wel eens gezien als het Doe Maar van nu. Een band die met rap, funk- en ska-invloeden de muziekwereld verrijken. Door heel Nederland zorgen ze voor een feestje. Ze brachten onlangs de nieuwe EP ‘Stoorzender’ uit met pakkende melodieën en teksten waar je duidelijk de rapinvloeden in terug hoort. Verwacht actie en reactie tijdens de show van The Soundabout!

Gross Bakery

Ook al is Gross Bakery een jong collectief bestaande uit vier energieke jongens. Zij streven toch altijd naar professionaliteit om zo een te gekke performance af te leveren.

Hun shows, vertrouwen bij het publiek en ervaring blijven maar groeien. Het is dan ook niet voor niets dat ze hun eerste EP op hebben genomen met Eric van Tijn.

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.