Skerryvore

Skerryvore

01 OKT 2016

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN

Skerryvore (SCO) is een prijswinnende Schotse folk-rock band die wereldwijde bekendheid geniet. De Schotse band heeft een unieke sound ontwikkeld, deze is het beste te omschrijven als een mix van traditionele liedjes met de stedelijke geluiden van rock en funk. Met hun uitstekende muzikale kwaliteiten en de mesmerising stem van zanger Alec Dalglish zijn velen er van overtuigd dat Skerryvore een internationale sensatie gaat worden.

Skerryvore heeft een energieke sound met doedelzakken, accordeons en viool en zorgt daarnaast voor opzwepende ritmes door gitaar, bas en drum. In 2015 vierde de band het tienjarig bestaan en brachten zij het nieuwe album ‘Decade’ uit. De muziek wordt gekenmerkt door invloeden van rock, pop, jazz en country, zonder de traditionele Keltische roots uit het oog te verliezen.

In de middag van 1 oktober is het ‘Gedistilleerdfestival’ georganiseerd in Hoofddorp. Mocht je dus interesse hebben in de lekkerste whiskey, rum, gin, jenever en ga zo maar door, dan is dat mogelijk door middel van een combiticket! Voor slecht €15,- bezoek je het festival én het concert.

Combitickets vindt U hier.