Speakerz – Summer Vibes

SpeakerzSummerVibes

31 MEI 2019

Funk That

ZA 22 FEB

Het meest exclusieve jongerenfeest van Amstelveen komt weer naar Hoofddorp! Sinds 2011 is Speakerz al een begrip in de regio voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar. Elke editie verzorgen de resident dj's de heerlijkste house- en Urban tracks, afgewisseld met vette artiesten die het dak steeds weer eraf weten te feesten.  

Speakerz biedt de ervaring van een clubavond binnen een veilige omgeving. Niet zomaar een avond met je vrienden op stap; de invulling van een Speakerz-event is tot in elk detail uitgewerkt. Speakerz staat voor een leuke avond stappen met je vrienden. Dit alcoholvrije evenement bewijst keer op keer dat je met je eigen energie de vetste avonden kan beleven.

Na een super dikke eerste editie is Speakerz terug in Duycker. Ben jij klaar om op vrijdag 31 mei de zomer alvast met ons te vieren? Trek je kleurrijkste outfit aan en kom dansen op de warmste beats van het land!

Zorg dat je straks kan meepraten over een onvergetelijke avond en koop je kaarten hier of via de website van Speakerz op www.speakerz.nl.

Tijden: 20:00 – 01:00 uur

Poppodium Duycker is trotse host van deze avond, de inhoud van dit programma wordt door Speakerz georganiseerd.