Steeleye Span

SteeleyeSpan

16 NOV 2019

Deep Club

ZA 23 JAN
Pop/Rock, Folk/Americana

Steeleye Span is één van de invloedrijkste namen in de Engelse muziekgeschiedenis. De ‘monumentale’ band legde in 1969 het fundament voor folk rock. De sprankelende Steeleye blend van folk en rock bevrijdde het folkgenre uit de sfeer van achterkamertjes en pubs en stoomde het klaar voor internationale concerttours en het grote werk in de muziekindustrie.

Van de reeks albums die Steeleye Span door de jaren heen uitbracht, gelden sommige als muzikale monumenten en ze scoorden vele tijdloze hits. Wie kent nu niet hun swingende song ‘All around my hat’? Het geheim achter hun schijnbaar eeuwige succes is dat ze voortdurend zoeken naar vernieuwing en steeds nieuwe talenten aantrekken. Daarmee weten ze elke generatie folk rockliefhebbers aan te spreken.

Vijftig jaar later staat Steeleye Span klaar om deze ongelooflijke mijlpaal te markeren met een tournee, gevierd door een band die nog net zo creatief en vitaal is als al die jaren geleden. De laatste zeven-delige bezetting, zoals altijd geleid door de iconische Maddy Prior, bouwt voort op de ongelooflijke geschiedenis van de groep en vult een avond met favorieten en verrassingen uit de laatste decennia.

De online ticketverkoop voor dit evenement gaat uitsluitend via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel-, kassa, en telefonische verkoop.