Stereo MC’s

StereoMC’s

08 FEB 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Soul/R&B/Funk, Pop/Rock

Geïnspireerd door elektronische muziek en hiphop was Stereo MC’s één van de Britse bands die het geluid van de jaren 90 bepaalde. Ze scoorden een megahit met ‘Connected’. Vanaf dat moment stonden alle deuren wagenwijd open voor hun typische cross-over hiphop, met veel soul- en dance-invloeden.

Naast toeren als live act en het uitbrengen van tal van releases (waaronder samenwerkingen met o.a. Adam Port, Anja Schneider en Terranova) gaan Rob Birch en Nick Hallam ook door met hun liefde voor DJ’en; een essentieel onderdeel van hun label Connected.

Supportacts:

WETT is al meer dan tien jaar een geliefd fenomeen in de Nederlandse muziekscene. Hun energieke liveshow en loeistrakke funk/rock/pop en ongeëvenaard enthousiasme zorgde ervoor dat ze het hele land door trokken.  “Met hun energieke podiumpresentatie en smerige funk wist WETT zowel voor als op het podium de boel op stelten te zetten. “ (3voor12)

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie, die op de site Gigstarter.nl consequent wordt onderstreept met vrijwel alleen maar 5-sterren reviews. Hun Funky Alternative Rock met invloeden van bands als Kasabian, Stone Roses, Primal Scream en Talking Heads, liet het publiek al op vele podia en festivals laaiend enthousiast achter.

Timeschedule:

20:30 uur: aanvang WETT
21:15 uur: Lemon
22:45 uur: Stereo MC’s

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.