Sunday BBQ at the lake

SundayBBQatthelake

24 JUL 2016

Funk That

ZA 22 FEB
tip bij de buren

Papa’s Beach House organiseert deze zomer op zondagen ‘Sunday BBQ at the lake’ en in de zomer verzorgt Duycker hier de muziekprogrammering! Geniet met vrienden en familie van een heerlijke barbecue aan het meer met live muziek. Elke week staat er een andere live act klaar om jullie te verrassen!

Liselot van Oosterom groeide op in Haarlem, in een familie van klassieke musici. Na meerdere jaren viool gespeeld te hebben begon ze met het schrijven van haar eigen nummers. Vanaf jonge leeftijd trad ze op in café’s, theaters en concertzalen.

Op haar achttiende deed ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam waar ze werd toegelaten op de jazzafdeling. In 2013 en 2014 woonde Liselot in Edinburgh met als doel daar zoveel mogelijk muziek te maken. Ze begon met het opnemen van haar debuutalbum, trad op in plaatsen zoals ‘The Jazz Bar’ en speelde bijna dagelijks tijdens het bekende Edinburgh Fringe Festival. Ook deed zij in 2015 mee aan ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’.

Deze jazzy dame is dé ultieme toevoegingen aan jouw middag genieten van de zon en het heerlijke eten tijdens de Sunday BBQ.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.