Sunday BBQ at the Lake

SundayBBQattheLake

07 AUG 2016

Funk That

ZA 22 FEB
tip bij de buren

Papa’s Beach House organiseert deze zomer op zondagen ‘Sunday BBQ at the lake’ en in de zomer verzorgt Duycker hier de muziekprogrammering! Geniet met vrienden en familie van een heerlijke barbecue aan het meer met live muziek. Elke week staat er een andere live act klaar om jullie te verrassen!

Wessel van Deursen
Wessel is een 18 jarige singer-songwriter, afkomstig uit Haarlem. Hij is bezig zijn catchy, vrolijke, maar toch emotionele nummers aan het grotere publiek te laten horen. Ook is hij begonnen aan het Conservatorium, in Haarlem, waar hij muzikanten heeft leren kennen die hem en zijn nummers ondersteunen tijdens optredens. Hij speelt zowel akoestisch als met een band om zich heen.

Slow Down the Sun
Lotte van Westerhoven en Hanneke Drenth, kennen elkaar al heel wat jaren en zagen elkaar regelmatig op een podium staan, maar nog nooit zongen ze samen. Daar moest maar eens verandering in komen!

December 2013: ‘Slow Down The Sun’ is geboren. Gewapend met gitaar en twee geweldig kleurende stemmen, brengen ze het publiek fijne, luchtige, verhalende popliedjes.

Slow Down The Sun laat de zon net iets langer schijnen op deze mooie zondagavond.