Sunday BBQ at the lake

SundayBBQatthelake

05 JUN 2016

Funk That

ZA 22 FEB
tip bij de buren

Papa’s Beach House organiseert deze zomer op zondagen ‘Sunday BBQ at the lake’ en in juni verzorgt Duycker hier de muziekprogrammering! Geniet met vrienden en familie van een heerlijke barbecue aan het meer met live muziek. Elke week staat er een andere live act klaar om jullie te verassen!

Het spits wordt afgebeten door Dave Warmerdam en Lothar Wijnvoord.

Dat de blues nog wel degelijk leeft onder de jeugd bewijst de jonge Dave Warmerdam. Geboren in 2000, ontdekte hij de piano op zijn 7e. Na een aantal bezoeken aan jamsessies begon Dave op zijn 13e zelf aan de sessies deel te nemen, en hij viel direct op. Bij voorkeur speelt hij blues, waarbij hij geïnspireerd wordt door artiesten als Otis Spann en Muddy Waters, maar boogie woogie gaat hem ook uitstekend af.

Lothar is geboren in 1996. Hij groeit op in een muzikaal gezin en blues is een belangrijk deel van zijn muzikale opvoeding. Op zijn 11e leert hij van zijn vader de eerste akkoorden spelen op de gitaar. Lothars gitaarspel is beïnvloed door Eric Clapton en Peter Green en na verloop van tijd gaat hij op zoek naar de originele uitvoeringen van de nummers die zijn voorbeelden speelden.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.