Sunday Groove

SundayGroove

07 OKT 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband, die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende classics van Aretha Franklin, Stevie Wonder, Amy Winehouse en Bruno Mars worden afgewisseld met minder bekende covers van o.a. Sharon Jones & The Dapkings.

Sunday Groove is in 2011 opgericht door een groep soul & funkliefhebbers, die graag in een grote band met blazers wilden spelen. Sindsdien groeide de band in rap tempo uit tot een formatie met muzikanten van binnen en buiten de Haarlemmermeer.
Sunday Groove heeft twee zangeressen, Chantal Michels en Miriam Smit. Hun stemmen matchen lekker en doordat ze zo verschillend zijn, kunnen zij het hele funk & soul-repertoire vertolken. De groove machine van Sunday Groove bestaat uit Lennard Franken (bas), René Heilig (drums), Marca Bultink (toetsen en zang) en gitarist Rob Doornekamp. De blazerssectie met Walter Beuk (trompet en zang) en Martijn Versteegen (tenor- en altsax en zang) maakt de sound van Sunday Groove compleet.

Een avond Sunday Groove is een feest van herkenning, waarbij je weer eens ouderwets lekker uit je dak kunt gaan op de dansvloer.