Super Jam

SuperJam

28 DEC 2017

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Een jaar vol knallende jamsessies verdient een passend slot. Daarom slaan de organisatoren van The Special en Music Jam de handen ineen. De jam zal bestaan uit het beste van de beide sessies op een avond! Ben je eigenlijk maar bekend met een van de twee? Geen probleem! Maak kennis met de andere jam en beslis zelf met welke jij nou eigenlijk het liefst het jaar uit knalt.

Even een uitleg over de twee sessies:

The Special is een sessie onder leiding van Martijn Klaver en Dave Breidenbach. Iedere editie wordt een special guest uitgenodigd die de muzikale lijn van die avond uitzet. Verder nodigen Dave en Martijn (lokale) muzikanten uit om een zo gevarieerd mogelijke avond te maken.

Laat je van je beste kant zien tijdens de Music Jam! Ben jij muzikant en wil jij met jam-master Axe Hessel en medemuzikanten een spektakel neerzetten? Of wil je als bezoeker van heel dichtbij genieten van een geïmproviseerd live concert? Kom dan vooral langs!

De Super Jam begint om 20:00 uur en geïnteresseerde muzikanten kunnen tot 01:00 uur aanschuiven. Een complete backline is aanwezig. Muzikanten pluggen in en kunnen direct spelen.

Onderdeel van de Duyckercafé Countdown!