Take off Sessions

TakeoffSessions

09 MRT 2017

Funk That

ZA 22 FEB

De eerste Take Off Sessions van 2017 gaat een bijzondere worden, er komen namelijk drie veelbelovende acts spelen. Deze editie staat in het teken van blues.

Jas Josland

De talentvolle singer/songwriter Jas Josland uit Nieuw Zeeland gaat de avond openen met haar energieke nummers en bijzondere verschijning. Een beetje van dit en een beetje van dat. Zo omschrijft Jas Josland haar muziek. Bijna als een receptenboek met al haar invloeden vanuit de jaren 60 tot en met de hedendaagse popmuziek. Met alleen haar gitaar en krachtige stem trekt ze de wereld momenteel rond. Verwacht catchy singer songwriter liedjes, grappige verhaaltjes tussendoor en liedjes die je raken…..

Bambooze

Als tweede deze avond: de Local Hero’s van Bambooze!! Deze mannen EN vrouw maken er al een feestje van voordat de avond begonnen is, dus dat komt helemaal goed! Bambooze bestaat uit zes gedreven muzikanten, afkomstig uit de regio Haarlemmermeer tot aan Den Haag, die met een verrassend repertoire en aanstekelijk enthousiasme ieder optreden tot een waar feest weten te maken.

IJzersterke vierstemmige vocalen, gelaagde gitaarpartijen en een van de strakste en meest stuwende ritmesecties uit de regio hebben Bambooze al vele zeer positieve kritiek van zowel publiek als exploitanten opgeleverd.

Candy’s River House

En de derde band vanavond is de Amerikaanse band Candy’s River House uit de staat Utah. Het is de blues editie, dus verwacht Southern Blues van deze mannen… Recht uit het hart. Met meer dan 250 shows per jaar is dit met recht een hardwerkende band te noemen. Vanavond extra speciaal, want dit is gelijk het EERSTE Europese optreden van de mannen!

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.