Tamikrest

Tamikrest

19 NOV 2020

Metal Dive-In

VR 09 DEC

Wegens Corona wordt deze show verplaatst. De nieuwe datum wordt 28 november 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen binnen afzienbare tijd opnieuw een e-mail van ticketmaster met de diverse opties.

Echo’s van dub, blues, psychedelica, funk en zelfs artrock worden naadloos verweven met hun kijk op de muzikale traditie van Tuareg.

Tamikrest betekent “kruispunt” in de taal van de Kel Tamashek, een traditionele nomadische bevolkingsgroep in de Sahara, beter bekend als de Tuaregs. Het is een geschikte naam voor een band die zo succesvol de waardes van hun tijdloze cultuur mixt met de geluiden en visies die ze onderweg hebben ontdekt.

Vooral de afgelopen paar jaar waren intens voor Tamikrest; aan de ene kant door de voortdurende oorlog, vervolgingen en politieke instorting in hun thuisland en aan de andere kant de collectieve groei waarbij hun muzikale dromen waarheid werden en het album ‘Chatma’ werd bekroond met een 1ste plek op de World Music Charts Europe en in verscheidene Top Album of the Year lijsten verscheen.

* Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop