Tanya Stephens

TanyaStephens

14 JUL 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

De tickets voor de show van Tanya Stephens zijn nu online te koop via Ticketmaster.

Iedereen met ook maar een klein beetje liefde voor reggae kan deze avond zijn hart ophalen. Eén van de meest invloedrijke dames uit de reggaewereld komt naar Duycker…. Tanya Stephens!

Deze Jamaicaanse, ambitieuze powervrouw heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen en werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door Bob Marley. Is this for real leidde in 1994 tot de grote doorbraak van Tanya Stephens. Ze schrijft haar eigen nummers en haalt daarvoor haar inspiratie uit zowel alledaagse dingen, als  ervaringen uit haar eigen leven. Op haar laatste album Rebelution bezingt ze zaken als alcoholisme, jeugdwerkeloosheid en spreekt ze zich uit over het ontbreken van gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Deze avond wordt ze muzikaal begeleid door niemand minder dan The Royal Roots Band.

Samora

Het voorprogramma van Tanya Stephens zal verzorgd worden door Samora. Deze nieuwste sensatie heeft een eigen reggae sound met invloeden van moderne soul, funk en pop en zit vol met meeslepende grooves. De Surinaamse front lady Samora Souprayen heeft een energieke stem vol vuur en met haar live-band is ze klaar om het publiek in Duycker weg te blazen!

Samora bracht onlangs de nieuwe singel Cry no more uit.

De afterparty wordt verzorgd door Reggae Vibrations crew!