The Brew (UK)

TheBrew(UK)

04 MRT 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin staan de mannen van The Brew(UK) garant voor een stevige pot gitaargeweld. De Britse rockband pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken het in een erg verfrissend nieuw jasje. Het nieuwe album ‘Control’ bewijst dit alles en op het podium spat de energie eraf!

In navolging op hun succesvolle samenwerking met Chris West op Million Dead Stars en The Third Floor klopte de band ditmaal aan bij producer Toby Jepson voor hun nieuwe plaat. Toby won meerdere awards en werkte o.a. met de bands Saxon en Fastway. The Brew is live op hun best en dit album werd dan ook grotendeels live in de studio opgenomen. De energie van het podium in je huiskamer!

Support: Double Veterans (BE)

Double Veterans is een Belgisch trio dat met hun noisy psychedelica bezoekers een keiharde trip weet te bezorgen. Ze spelen wild, intens en aanstekelijk energiek, maar ze blijven een melodieus genot om naar te luisteren. Hun debuutalbum werd in België al omarmt en het buitenland lonkt. Met onder meer optredens in Nederland, Oostenrijk en Duitsland timmeren de Belgen flink aan de weg. In maart komt de langverwachte tweede langspeler uit. De band wacht een grote toekomst als het aan onder meer 3voor12 ligt.

Double Veterans: 20:30 | The Brew: 22:00