The Doors Alive

TheDoorsAlive

19 SEP 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Cover/Tribute, Pop/Rock

The Doors Alive is een Britse tributeband die wordt beschouwd als dé band die het bekende sixties geluid van de gelijknamige rockgoden het beste kan terug brengt. Hun frontman vangt met gemak de rijke baritonstem van Jim Morrison, terwijl zijn compagnons de muzikale kunsten van Ray Manzarek, Robby Krieger en John Densmore laten horen.  

Om het authentieke jaren zestig-geluid te maken gebruikt de band dezelfde instrumenten die de leden van The Doors gebruikten. Vintage keyboards als de Gibson G101 en de Fender Rhodes Bass piano en een vintage Gibson S.G. gitaar. De band creëert het geluid, de uitstraling, de aanwezigheid en de magie. Ze voeren het publiek moeiteloos en perfect terug in de tijd met klassieke hits als ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’ en ‘The End’.

Fan van tributes? Kijk hier ook eens!

LET OP! Bij dit concert werken wij met coronatoegangsbewijzen.

Je moet dus een QR-code aanmaken om te laten zien bij de ingang
Door je vaccinatiegegevens, je genezing of je negatieve coronatest in een QR-code om te zetten kunnen wij je, indien het scherm groen wordt, toegang verlenen. Vergeet niet je identiteitsbewijs ook mee te nemen.

Er zijn twee manieren om deze QR-code te maken. In beide gevallen moet je je DigiD paraat hebben. Je kan een digitale QR-code op je smartphone maken door de app te downloaden of je verwerkt je gegevens in een fysiek geprinte QR-code op papier.