THE FUNKY CAT #4 WITH GECK-O & FRIENDS

THEFUNKYCAT#4WITHGECK-O&FRIENDS

27 JAN 2017

Funk That

ZA 22 FEB

The Funky Cat heeft met drie edities een knallende start gemaakt in 2016, en spint lekker door in 2017! Geck-o nodigt na drie sfeervolle edities weer zijn vrienden uit voor een heerlijke nacht. Verwacht een magische melange van uiteenlopende stijlen, van experimentele house tot subground en harder, in een meeslepende opbouw over de hele avond.

Line up
Geck-o
Raito
Wavolizer
Bold Action vs bitface
The Undoing

Geck-o (NL) — Als gastheer van de avond ben je bij Geck-o verzekerd van een verrassende en avontuurlijke trip. Die brengt je via zijn recentelijk verschenen album ‘Alien Sound System’ langs alle mogelijke sferen en stijlen die je je maar kunt indenken.

Raito (FR, Boysnoize Records) — Net getekend op het legendarische Boysnoize label, nu al bij The Funky Cat! Met zijn ultieme combinatie van old – en new school vibes weet hij iedere zaal voor zich te winnen. Een vast gezicht in The Funky Cat radio show en anders hoor je z’n tracks wel in de sets van Justice, Porter Robinson of Boys Noize.

Wavolizer (DK, The Third Movement) — Na zijn geweldige show op de allereerste editie van The Funky Cat kon een weerzien niet lang uitblijven. Inmiddels in Nederland ook wel bekend als ‘Wafelijzer’. Afkomstig uit Denemarken en getekend bij The Third Movement leidt hij je zonder blikken of blozen door een uitgebreid landschap van verschillende stijlen.

The Undoing (NL) — Om ook deze editie van The Funky Cat in stijl te beginnen komt er een oude bekende de avond openen. The Undoing is een alias van Guido de Beer en speciaal voor deze avond blaast hij nieuw leven in deze act!

Reserveer de datum, en verzeker je van een plaats! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.