The Dogs & The Good, The Bad and The Zugly

TheDogs&TheGood,TheBadandTheZugly

10 APR 2022

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Metal/Punk

Deze tour wordt in zijn geheel gecanceld vanwege risico op corona die de band niet wil lopen.

Beide bands debuteerden in 2011. Sindsdien krijgen ze veel aandacht. Twee headliners op één podium. Maak je op voor aanstekelijke kwaliteitspunk uit Noorwegen van The Dogs en The Good, The Bad & The Zugly.

The Good The Bad and The Zugly levert hoe dan ook aanstekelijke kwaliteitspunk. In 2018 brachten ze hun veelgeprezen derde studio-album ‘Misanthropical House’ uit waarvoor ze de Noorse Grammy mochten ontvangen en in oktober 2021 komt er een vierde album uit de handen van deze rockende punksensatie. Aangevoerd door een van de meest charismatische vocalisten van Noorwegen; Ivar Nikolaisen, levert deze band vuige en aanstekelijke kwaliteitspunk met verwijzingen naar vroege Turbonegro. De band staat bekend om hun intense en explosieve live shows die een must-see zijn.

‘Post Mortem Portraits of Loneliness’ is het nieuwste album van The Dogs. Wegens Covid-19 (door de band zelf omschreven als ‘de roze dildo’) is dit album opgenomen in een geïmproviseerde studio. Samen met geluidstechnicus Anders Nordengen bouwde ze hun eigen repetitieruimte (The Colon) om. De band zegt zelf: “We klinken in The Colon veel frisser en harder dan ooit. Misschien is het de roze dildo die het heeft gedaan? Misschien zijn het de frisse oren van Anders Nordengen? Of misschien zijn we gewoon beter geworden in het maken van liedjes?” Volgens de band zijn er wel 100 verwijzingen naar ‘de roze dildo’ te vinden op het nieuwe album. Al nieuwsgierig?