The Magic of Santana
Tickets
The Magic of Santana

TheMagicofSantana

ZO 29 MRT

Music Jam

DO 02 APR

Funk That

ZA 28 MRT
Cover/Tribute

The Magic of Santana begon met een gedeelde visie. De muzikale geest doorgeven waarmee Carlos Santana het publiek sinds Woodstock betovert.

Met een brede selectie uit zijn repertoire wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis door het werk van deze uitzonderlijke artiest. Zijn muziek is doorspekt met  elementen uit latin, rock, blues, jazz en funk.

Het onderscheidende gitaargeluid van Santana zal worden uitgevoerd door Gerd Schlueter. Jens Skwirblies, op keyborad, biedt de perfecte aanvulling op zijn gitaarspel. De drie percussionisten, Andreas Rohde, Juergen Pfitzinger en Pablo Escayola zorgen voor een Latijns gevoel. Drummer Oliver Steinwede en bassist Martin Hohmeier genereren de typische Santana ‘groove’ en de zangers Tom Friedlaender & Olli Schroeder maken het legendarische Santana geluid compleet.

Kidstickets bij Duycker
Duycker biedt ook ‘Kidstickets’. Als je als ouder je kind (onder 16 jaar) wil laten kennis maken met jouw favoriete muziek of de muziek uit je eigen jeugd dan kan dat bij tributeshows voor € 5,00.
‘Kidstickets’ gelden alleen i.c.m. met een geldig volwassen ticket