The Mocks’ Beatavond

TheMocks’Beatavond

16 APR 2022

Caffe Centrall

DO 29 SEP
Pop/Rock

De drie mannen van The Mocks zijn host van deze beatavond en creëren samen met The Colour Collection en Amsterdam BeatClub een avond vol beatmuziek uit de 60s.

Zit je jasje goed? Zit je dasje goed? Als je het the Mocks vraagt wel! Gewapend in strakke pakken én met vintage gitaren onder de arm zijn The Mocks een lust voor het oog. Al mogen de heren er keurig uitzien, zodra het podium is betreden barst er een beatgeweld los à la The Who én is er geen schrijntje onschuld over.

The Colour Collection haalt inspiratie uit een rijk pallet van muzikale pigmenten uit de jaren 60 zoals: garage, beat, yéyé, barok- en sunshine pop. Deze mengen zij tot een onmiskenbare kleurencollectie.

Het doel van Amsterdam BeatClub was ooit om de sounds van de fifties en sixties terug te brengen in clubs. Inmiddels zijn ze een belangrijke organisatie voor vintage muziek. Compleet met DJ’s en gogo dansers draaien ze de avond in één geheel aan elkaar.

Deze show is mede mogelijk gemaakt door de Popkanjers programmeringsregeling van NH Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland.