The Official (Unofficial) Duycker online pubquiz

TheOfficial(Unofficial)Duyckeronlinepubquiz

30 MEI 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC

De eerste online pubquiz! Met zijn drieën, op anderhalve meter, presenteren Jordy, Thijs en RJ een online pubquiz. Eigenlijk hoe je quizzen gewend bent, maar dan op je scherm! Het enige wat je nodig hebt is een scherm, een Gmail account en algemene kennis!  

Je meldt je aan door te mailen naar: robbert-jan@duycker.nl.

Je krijgt dan op zaterdag 30 mei een mail met een link naar de livestream op youtube (log gelijk even in via Gmail) en een link naar een Google Forms formulier, waar je de antwoorden invult. De quiz is het makkelijkst te spelen als je 2 aparte schermen hebt, anders 2 aparte tabbladen. Je mag de quiz alleen spelen, of je kiest ervoor om via Google hangout/microsoft teams/zoom/houseparty met een team te spelen. De winnaar krijgt uiteraard een leuke verrassing in de vorm van bittergarnituur wanneer het café weer open is!

Borrelbox
Natuurlijk mis je tijdens de quiz een hapje en drankje waar je normaal wel van kan genieten. Gelukkig hebben wij ook daar een antwoord op. Via de ticketlink kan je een borrelbox voor tijdens de quiz bestellen. Er zijn 3 variaties, een met een fles rode wijn, een met witte wijn of een met 3x speciaalbier. Daarnaast zitten er ook wat lekkere snacks in, want met een lege maag kan je natuurlijk niet quizzen. De borrelbox wordt een dag van tevoren thuisbezorgd en bedraagt € 25,-

Nogmaals, geef je op voor de quiz via: robbert-jan@duycker.nl, en koop een ticket voor de borrelbox via de ticketsknop.
Tot 30 mei!