The Queers

TheQueers

17 MEI 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Metal/Punk, Pop/Rock

Deze show wordt verplaatst naar donderdag 1 april 2021. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Goeie old school punkrock rechtstreeks uit de Verenigde Staten. Wat gebeurt er als je de Ramones combineert met The Beach Boys? Precies, dan sta je bij een concert van The Queers.

Het Amerikaanse gezelschap rond Joe Queer maakt sinds eind jaren tachtig wereldwijd podia onveilig met hun eigen energieke songs met een ‘poppy bubblegum’  geluid. Met de huidige bezetting van Joe Queer (gitaar,zang), Hoglog (drums) en Cheeto (bas) ben je verzekerd van een avondje 90s punkrock!

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.