The Vipers “Tribute to Queen”

TheVipers“TributetoQueen”

24 NOV 2019

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock, Cover/Tribute

Op 24 november, de sterfdag van Freddie Mercury, brengt de Italiaanse Queen tribute band Vipers deze man weer tot leven! Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert Vipers Europa in sneltreinvaart.

Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury.

De leden van Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Mercury en z’n mannen bekend om stonden.

Na optredens op festivals als Bospop, Paaspop, Huntenpop, Tributeland en veel meer, staat deze Italiaanse band nu te trappelen ook een tour langs podia te doen. Ze vuren een set van dik 2 uur lang vol louter tophits op het publiek af wat gegarandeerd leidt tot een groot feest der herkenning.

Kidstickets bij Duycker
Duycker biedt ook ‘Kidstickets’. Als je als ouder je kind (onder 16 jaar) wil laten kennis maken met jouw favoriete muziek of de muziek uit je eigen jeugd dan kan dat bij tributeshows voor € 5,00.
‘Kidstickets’ gelden alleen i.c.m. met een geldig volwassen ticket