Thin White Duke – David Bowie Tribute

ThinWhiteDukeDavidBowieTribute

20 NOV 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Cover/Tribute, Pop/Rock

Ondanks de nieuw aangekondigde maatregelen kan dit concert doorgaan. Bezoekers krijgen een zitplaats toegewezen. Net zoals voorheen is een geldige QR-code nodig om bij dit concert aanwezig te zijn. Let op! De openingstijden zijn i.v.m. sluitingstijden van de horeca een half uur vervroegd. Deuren gaan open om 19:30 en de show vangt aan om 20:00 uur. Ticketkopers krijgen 2 dagen van te voren een servicemailing met belangrijke informatie.

Een band die zich Thin White Duke noemt brengt een tribute aan de Britse zanger en muziekproducent David Bowie. Dat kan niet anders! Wie kent hem niet van de nummers Space Oddity en Under Pressure? De personages Thin White Duke en Ziggy Stardust? Of van het veelbesproken finale album Blackstar?

De tribute band Thin White Duke brengt een live multimedia spektakel waarin, samen met het publiek, een ode wordt gebracht aan hun favoriete idool. Er is een charismatische frontman. Een duo van achtergrond zangeressen en een toetsenist. Een sterke ritmesectie en een zorgvuldige invulling van de baspartijen. Drums en een gitarist die zich duidelijk laat horen en zien. Dus kun jij scheurende solo’s verwachten én natuurlijk luisteren naar de bekende gitaar thema‘s van Bowie.

BAND
Basgitaar: Vielub Antonius
Drum: Joop Kemperman
Lead gitaar: Martin Suijs
Backing wordt aangestuurd door Sanny Pepper