Thirst Aid Kit Live

ThirstAidKitLive

03 JUL 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
duyckercafé

In juli en augustus gaan we wekelijks door met de succesvolle Thirst Aid Kit. Deze keer gelukkig live in het café. Duyckercafé support de Nederlandse brouwers!!  

Hoe gaat het in zijn werk? Je reserveert voor helemaal niets een tafel in het café, bij binnenkomst bestel je Thirst Aid Kit van die week. Voor €20,- krijg je een bucket op tafel met 3 bieren van een Nederlandse brouwerij. Daarnaast krijg je ook een proefformulier, wat achtergrondinformatie over de bieren en de brouwerij. Deze week: Two Chef’s Brewing.

Er is geen live proeverij, je drinkt lekker op eigen tempo het bier. Halverwege de bieren zetten wij ook een mandje bittergarnituur op tafel (vegetarische optie mogelijk). Misschien wel de leukste manier om Nederlandse brouwers te leren kennen! Een bucket is goed te delen met twee personen, maar alleen kan uiteraard ook.

Reserveren kan van te voren door een What’s app te sturen aan: 06-21262434. Maar het is een gewone caféavond. Je kan dus altijd even aanwaaien en kijken of er een tafeltje vrij is en je bent niet verplicht om een proeverij te bestellen.