Thurisaz 20th Anniversary Show
Tickets
Thurisaz 20th Anniversary Show"

Thurisaz20thAnniversaryShow

ZA 09 DEC

Net Effe Anders #3

ZA 09 DEC

Pubquiz

ZA 09 DEC

Thurisaz

Het West-Vlaamse Thurisaz is al 20 jaar een begrip in concertzalen en op festivals. Omdat zij dit jaar hun 20-jarig bestaan vieren pakken zij groots uit en nemen zij een strijkkwartet mee. Deze band staat al bekend om hun steengoede en retestrakke live performance, maar met deze toevoeging wordt dit zeker een feestje voor het gehoor.

Mooi, groots, melodieus en meeslepend en dan weer enorm agressief; zo zou je de muziek het Belgische Thurisaz goed kunnen omschrijven. Hun meest recente album stamt alweer uit 2015, “The Pulse of Mourning”. Een divers album vol wat met veel lof ontvangen werd: “Het toont de band in bloedvorm in elke discipline waar ze voor staan: keihard en meedogenloos, breekbaar en ingetogen, klassieke invloeden (viool). Doom, death, black,… het is een ravissante mix die toch steeds beklijft door het aanwenden van sterke melodieën.” (Lords of Metal).

Deze show is de enige jubileumshow die de band in Nederland gaat doen.

Dyscordia

Nadat een aantal West-Vlaamse metalbands besloten uit elkaar te gaan herrees, uit de as, Dyscordia. De leden die Dyscordia vormen komen niet voort uit de eerste de beste bands, met namen als Artrach, Gwyllion, Skeptical Mood en Impedigon kun je stellen dat we met ervaren rotten uit het vak te maken hebben. En dit hoor je terug in hun indrukwekkende live-prestatie.

Deze band brengt heerlijke melodieën, afwisselende ritmes, innemende zanglijnen en een stevige dosis West-Vlaamse power.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.