Tim Akkerman & The Ivy League

TimAkkerman&TheIvyLeague

18 NOV 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Pop/Rock

Met frisse moed kondigt de band Tim Akkerman & The Ivy League een nieuwe clubtour aan die vanaf oktober gaat lopen. Hoe de wereld er dan uit ziet is voor iedereen onbekend, maar de band kijkt met positieve zin naar de toekomst.

‘Silver Linings’ is het eerste signaal van het toekomstige gelijknamige album. Het album vertelt over de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven. Ten opzichte van het laatste album ‘Lion Don’t Cry’, is de sound een stuk frisser en bij de tijd, echter onveranderd met dezelfde energie en positieve vibe!

Het album is wederom een mooie samenwerking tussen Tim en zijn band The Ivy League en wordt eind september dit jaar verwacht. De volledige band bestaat uit:

Tim Akkerman – zang / gitaar
Evert Zeevalkink – elektrische gitaar
Sander Kalmeijer – bass
Stef de Hond – keys
Willem van der Krabben – drums

Let op! De openingstijden zijn vervroegd. Het concert kan ondanks de nieuwe maatregelen gewoon doorgaan!