Twan van Gerven

TwanvanGerven

02 APR 2020

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR
Blues/Jazz

Deze show is verplaatst naar 1 oktober. Gekochte tickets blijven geldig. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Met het programma “Not The Harvey Weinstein Orchestra” geeft, Benelux’ beste fusion gitarist, Twan van Gerven zichzelf vrij spel om te improviseren tijdens zijn jazzsessie’s in Duycker. Hij is als het ware ‘In Residence’ tijdens deze avond, het eindresultaat is onbepaald. Waar we zeker van kunnen zijn is dat de avond is gevuld met fantastische avant-gardejazz.

Gitarist en componist Twan van Gerven (1969) begon zijn muzikale carrière begin jaren ’90 als bandleider, componist en gitaarvirtuoos van de cross-over-funkband The Tree Funk Concept. Bij het grote publiek werd Van Gerven vooral bekend als gitarist van de reggaeformatie BEEF!. Hij is onderscheiden met een Zilveren Harp in 2002, het Duiveltje voor Beste Gitarist van Nederland in 2004 en ontving nominaties in de categorieën “Beste pop/rock gitarist Benelux” en “Beste jazz/fusion/world gitarist Benelux”. Een nieuw album is in de maak en wordt naar verwachting in mei 2020 uitgebracht.