Uitvoering koren Haarlemmermeer

UitvoeringkorenHaarlemmermeer

02 JUL 2022

The Dublin Legends (The Dubliners)

ZO 09 OKT
Open Podium

15 weken lang repeteerden het Popkoor Haarlemmermeer en het Senioren Rockkoor onder begeleiding van dirigent Boris Kothuis. Na 15 weken zijn alle koorleden er nu helemaal klaar voor om hun zangkunsten met jou te delen. Er staan je een spetterende optredens te wachten met live band! Speciaal voor deze eerste editie (na corona) maken we er een avondvullend programma* van!

Het thema voor het Popkoor Haarlemmermeer is dit seizoen “The Seventies”
Geïnspireerd op de prachtige documentaire “1971 The Year That Music Changed Everything”. De ontwikkeling van de muziek in de jaren 70 is nog nooit zo groot geweest. Dus een oceaan aan pareltjes om uit te kiezen. Songs van o.a. The Rolling Stones, Stevie Wonder, Santana, 10cc en Earth Wind & Fire passeren de revue.

Het Senioren Rockkoor zingt een volledig voorprogramma!
Naast rocksongs zoals bijvoorbeeld ‘My Generation’ van The Who maakt het koor met gemak uitstapjes naar andere rockklassiekers van bijvoorbeeld Roy Orbison, The Rolling Stones en Aretha Franklin.

* programma: het avondvullende programma start om 20:00 uur met het Senioren Rockkoor. Rond 23:00 uur starten we een afterparty met DJ die tot na middernacht doorgaat.