Urban Writers Day: Show Skills!

UrbanWritersDay:ShowSkills!

31 OKT 2020

The Dublin Legends (The Dubliners)

ZO 09 OKT
Workshop/Masterclass, Urban

Tijdens Urban Writers Day: Show Skills! krijg je de kans op jouw DJ-, producing- of rapskills te showen. Samen met andere jongeren kan je een dag lang schrijven aan nieuwe tracks onder begeleiding van professionals uit de scene. Alles is aanwezig om het tot een succes te maken; van te gekke coaches tot professionele apparatuur!!

Meedoen is gratis en de capaciteit is zeer beperkt. Geef je snel op!
Het programma bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  1. Een producing-workshop, waarbij je onder begeleiding van een ervaren producer gaat werken aan een eigen track in het studioprogramma Ableton.
  2. Een schrijfsessie onder begeleiding van Black Acid. Hierbij ga je samen met de andere deelnemers verder werken aan je eigen tracks. In ongeveer 2 uur helpt DamnDamy je om de tracks nog vetter te maken.
  3. Als klap op de vuurpijl komt Rico (Opgezwolle), een van de meest succesvolle Nederlandse rappers ooit, langs om vanuit zijn ervaring feedback te geven op je tracks. Ook vertelt hij over hoe hij zijn succesvolle carrière heeft opgebouwd.

Wil je je meteen inschrijven? Stuur een mail aan kay@duycker.nl.
Of heb je nog vragen? App je vraag naar 06-81703857

De Urban Writers Day is een initiatief van Duycker en is onderdeel van de campagne #YouChoose! van de gemeente Haarlemmermeer, waarbij we iedereen willen aanmoedigen zijn of haar talent te laten zien en verder te ontwikkelen.