Vinny Appice Band

VinnyAppiceBand

14 MEI 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Metal/Punk

Deze show wordt verplaatst naar zondag 27 september. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Hij staat sinds 2017 in de Metal Hall of Fame en dat is niet voor niets: drummer Vinny Appice zat achter de kit van grootheden als Black Sabbath, Dio en in zijn beginjaren zelfs eventjes bij John Lennon. Ondanks de indrukwekkende discografie van de drummer blijft zijn naam toch vooral verbonden aan die van Ronnie James Dio.

Appice voegde zich bij Black Sabbath in het Dio-tijdperk tijdens de tour rond het album “Heaven and Hell”, en verscheen vervolgens op de albums “Mob Rules” en “Live Evil”. In 1982 vertrok hij samen met de zanger om de band Dio op te richten. Een legendarische reeks albums volgde, waaronder “Holy Diver”, “The Last in Line” en “Dream Evil”. Later zou de drummer zich opnieuw verbinden aan Black Sabbath, Dio en ten slotte gelegenheidsband Heaven & Hell.

Tijdens de Live Evil Tour 2020 ligt de nadruk op het gelijknamige, klassieke live-album van Black Sabbath. Daarnaast brengt de Vinny Appice Band uiteraard een eerbetoon aan het werk van Dio. De Vinny Appice Band bestaat naast de drummer uit zanger Piero Leporale (Uli Jon Roth), gitarist Lorenzo Carancini (Blaze Bayley) en bassist Barend Courbois (Vengeance, Blind Guardian).

Support TBA

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.