Vinyl Night
gratis
Vinyl Night

VinylNight

ZA 03 DEC
gratis

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Dance
duyckercafé

Tijdens Vinyl Night kan je iedere eerste zaterdag van de maand genieten van nostalgisch krakende muziek in Duyckercafé.

Eens per maand wordt het Duyckercafé omgetoverd tot een fijne huiskamersetting waar iedereen kan genieten van de lekkerste hits op nostalgisch (en trendy) vinyl. Deze editie met DJ Benji.

DJ Benji is een echte oude rot in het vak, van voorprogramma van het bekende Oostenrijkse duo Kruder & Dorfmeisters en meerdere optredens van Spanje tot aan in Maleisië te hebben gehad, heeft hij aardig wat draai uren achter de kiezen.

Na de afgelopen jaren weer in de underground scene van Beverwijk en omstreken te hebben gezeten is hij weer hard aan de weg aan het timmeren, Thuishaven, ADE hij is er weer volop actief. Benji mixed allerlei stijlen naadloos aan elkaar. Suit Up en laat je vooral verrassen onder het motto: ‘Good DJ’s play music you want to hear… Great DJ’s play music you didn’t know you wanted to hear!’

Start om 21:00 uur!
Het café is op zaterdag open van 17:00 tot 02:00 uur.

*Poppodium Duycker is sinds 21 november 2021 cashless en verkoopt sindsdien ook geen munten meer. De mogelijkheid om de oranje/gele munten alsnog in te leveren bestaat tot 1 januari 2023. Dit kan tijdens shows in Poppodium Duycker of in Duyckercafé.