Vive La Fête
Tickets
Vive La Fête"

ViveLaFête

ZA 16 MRT

Blues Night

DO 21 MRT

Manticora

VR 15 MRT

Vive La Fête (Frans voor 'Leve het feest') is een electropopband uit België die al jarenlang garant staat voor een opwindend muzikaal feest. De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electro-rock, met een beetje kitsch, wat invloeden uit de New Wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën. Als support neemt Vive La Fête Gordon Rouge en Merol mee en speelt DJ Ed Rock een paar plaatjes!

In 2002 vind een bijzondere ontmoeting plaats met Karl Lagerfeld, de King of Fashion raakt daarbij zo gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête dat een internationaal avontuur volgt. Spelende tijdens modeshows van Chanel in o.a. Tokio, New York, Milaan, Parijs en Berlijn verzamelt de band een bijzondere schare fans in de modewereld.

Momenteel reist de sterke live-band nog steeds de wereld over voor festivals en catwalks: van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde, overal vallen fans voor het album Produit de Belgique. Dit zevende album kwam in 2012 uit als album van de gehele band Vive La Fête. Het album representeert de typische live sound die niet het duo, maar de band als geheel on stage weet neer te zetten. Met het album 2013 werd deze sound voortgezet.

Cordon Rouge, twee producers met één gedeelde liefde: ‘French pop’.
Een blind date in Parijs, voorjaar 2017. De vonk slaat meteen over. De wijn vloeit rijkelijk die avond, en aan het eind van de nacht bekennen zij en hij elkaar hun heimelijke liefde. Die voor Franse popmuziek in het algemeen en Serge Gainsbourg in het bijzonder. Sindsdien werken producers Marg van Eenbergen en Pim van de Werken aan een album met eigentijdse chansons: beïnvloed door de Franse pop uit de jaren ’60 en ’70.

Merol, in 2018 opgericht door Merel Baldé. Ze maakt catchy Nederlandstalige popmuziek. Op Valentijnsdag 2018 bracht ze haar eerste EP genaamd Boter uit en de videoclip Ik wil een kind van jou. Merol staat bekend om haar brutale, goudeerlijke teksten “ik wilde zo graag een liefdesliedje voor je schrijven, maar jij had steeds een stijve” en haar glamcult videoclips met humor. Momenteel tourt ze door het land met haar elektronische live act.

DJ Ed Rock “Sinds begin jaren ’90 draai ik graag en vaak voor volle dansvloeren. Ik probeer een balans te vinden tussen de smaak van het dansende publiek, mijn collectie 7” singles en mijn ervaring om een avond te laten slagen.”

De online ticketverkoop voor de show van Vive La Fête gaat uitsluitend via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.