VOF de Kunst

VOFdeKunst

08 APR 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Dikkertje Dap, één kopje koffie, Suzanne... Allemaal hits van VOF de Kunst. Speciaal voor alle kinderen in Haarlemmermeer en omgeving komen ze voor een kinderconcert naar Poppodium Duycker! Kaarten voor het concert van VOF de Kunst zijn nu in de verkoop.

Al sinds 1983 hoor je door Nederland de geluiden van VOF de Kunst. In het eerste jaar van hun bestaan bereikte ze, met als gezicht zanger Nol Havens, de nummer 1 in de hitlijsten met Suzanne. Later reikte de geluiden van VOF de Kunst door heel Europa onder de naam The Art Company en de internationale hit Susanna. Dit allemaal werd later nog eens dunnetjes over gedaan met Éen kopje koffie.

Kinderconcerten

Daarna volgde een lange periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle Kinder-CD’s (o.a. Dikkertje Dap en De lapjeskat) en theatervoorstellingen (o.a. Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien).
Tijdens dit concert combineert de band het kinder- en volwassenenrepertoire tot een prettig en warm familieconcert voor jong en oud.

Voor VOF de Kunst zijn ook familiekaarten beschikbaar. Deze geven toegang voor 4 personen!
Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis toegankelijk.

 

Duycker will be putting on a kids’ concert specially for every child in Haarlemmermeer and the surrounding area! Well-known songs such as Dikkertje Dap, één kopje koffie, Suzanne… are all hits by VOF de Kunst, who will be performing them during the concert.