Waylon

Waylon

13 APR 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Kaarten voor Waylon - The World Can Wait Tour zijn uitverkocht!

Op vrijdag 13 april 2018 is het zover. Waylon komt naar Duycker voor een ongelooflijke goede show tijdens zijn The World Can Wait Tour. Eigenlijk kan de wereld helemaal niet meer wachten na alles wat deze man op muziek gebied al bereikt en laten zien heeft.

Na zijn debuutsingle Wicked Way (2009) is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn hart ligt bij de echte country muziek en vernoemde zichzelf dan ook naar zijn held Waylon Jennings die overleed in 2001. Toch maakt Waylon vaak uitstapjes naar andere genres zoals blues, funk en soul. Hij sleepte menig prijzen in de wacht en haalde vaak nummer 1 met zijn singles of albums.

Eind 2016 kwam onverwacht het album Seeds uit die hij meerdere keer heeft laten horen aan een uitverkocht Ahoy Rotterdam en tijdens zijn This is our Night tour in 2017 die binnen 1 dag was uitverkocht. Daarnaast zat hij wederom in de rode stoel van The Voice Of Holland.

Het jaar 2018 staat naast zijn The World Can Wait Tour in het teken van een nieuw album en niet te vergeten het Songfestival.

Kaarten voor Waylon

Kaarten voor de show van Waylon à €29,95 zijn exclusief €2,- service kosten.

Afterparty

Na Waylon is er in onze kleine zaal nog een gratis afterparty met de Clip Club. Lekker dansen op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot. Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

Waylon is a jack of all trades and is touring the Netherlands. He is set to deliver an unforgettable show in Duycker during his ‘the world can wait tour’!