WENDE De Wildernis (Try-out)

WENDEDeWildernis(Try-out)

17 SEP 2021

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Pop/Rock

Er is een extra show ingelast. Kijk hier voor tickets!  

Na haar bejubelde voorstelling MENS presenteert Wende haar volledig nieuwe Nederlandstalige show De Wildernis. Maar voordat ze haar tour officieel start doet ze eerst een paar try-outs van De Wildernis en één daarvan zie je bij Duycker!

In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor én een (inter)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

Wende: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.”

LET OP! Bij dit concert werken wij met coronatoegangsbewijzen.

Je moet dus een QR-code aanmaken om te laten zien bij de ingang
Door je vaccinatiegegevens, je genezing of je negatieve coronatest in een QR-code om te zetten kunnen wij je, indien het scherm groen wordt, toegang verlenen. Vergeet niet je identiteitsbewijs ook mee te nemen.

Er zijn twee manieren om deze QR-code te maken. In beide gevallen moet je je DigiD paraat hebben. Je kan een digitale QR-code op je smartphone maken door de app te downloaden of je verwerkt je gegevens in een fysiek geprinte QR-code op papier.