Whitney Rose (CAN) + Maurice van Hoek
Tickets
Whitney Rose (CAN) + Maurice van Hoek"

WhitneyRose(CAN)+MauricevanHoek

VR 31 MRT

De Clip Club | 30+

ZA 01 APR

Programmeur Geleur

VR 31 MRT

De Canadese Whitney Rose, die tegenwoordig in Austin woont, is al een tijd het onderwerp van gesprek is onder country fans. We kunnen dan ook wel voorzichtig stellen dat deze dame een internationale sensatie aan het worden is.

Bij de vintage klinkende muziek van deze country / pop artieste waan je jezelf zo in het zuiden van Amerika en droom je weg op haar fijne, meeslepende stem. Met haar southern charm, ijzersterke songwriting kwaliteiten en ontwapenende performance heeft deze dame veel in haar mars.

De plaat Heartbreaker of the Year, die Whitney Rose in 2015 uitbracht, is geproduceerd door Raul Malo van The Mavericks’. De muziek van Whitney kenmerkt zich door het contrast van kwetsbare en intieme nummers die opgevolgd worden door nummers die meer de scherpe randjes opzoeken. Fans van Amerikaanse country vallen stuk voor stuk als een blok voor deze dame.

Maurice van Hoek

Maurice van Hoek is afkomstig uit Hoofddorp en speelt Americana / country. Zijn muziek gaat over zijn leven als reiziger, problemen die hij tegenkomt in relaties en vriendschap. Toen hij een reis maakte door Amerika vond hij zijn eigen stijl en hier is hij mee aan de slag gegaan.

Maurice laat zich vooral beïnvloeden door country en Americana classics uit Amerika, zoals James Taylor en The Eagles, maar ook hedendaagse artiesten als Ryan Adams.

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.