Wild Romance

WildRomance

01 APR 2022

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock, Cover/Tribute

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van muziekliefhebbers sneller kloppen. Omdat dit direct gelijk staat aan dé originele begeleidingsband van Herman Brood!

De band ging als ‘Herman Brood and his Wild Romance’ de rockgeschiedenis in. Doordat ze een absolute live-sensatie waren met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’. Ze bewijzen met hun nieuwe album ‘No Time’ dat ze het rocken nog niet verleerd zijn.

Ze hadden allang bezweken moeten zijn aan een overdosis rock ‘n’ roll. Maar de leden van Wild Romance zijn springlevend en toeren weer door Europa. Mede dankzij de onverwachte documentairehit ‘Buying The Band’ en de recente release van een EP; de ‘Wild Romance Live@Veronica Tapes’ opgenomen met Giel Beelen.

Support: The Dirty Denims

The Dirty Denims staan voor doen wat ze het liefste doen: “playing rock ‘n roll, loud, fast and dirty.”
15 jaar geleden speelde de formatie het eerste optreden en inmiddels zijn ze meer dan 400 optredens verder en brachten ze 2 EP’s, 3 albums en een paar singles uit. De selectie van de liedjes van hun nieuwstee album is een mix van live favorieten en liedjes die de band een 2e kans wil geven door een energiekere draai eraan te geven.